Користувачі Xiaomi, Redmi і Poco скаржаться на безліч проблем MIUI 12, які Xiaomi не поспішає виправляти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi вже багато місяців випускає стабільні збірки глобальної оболонки MIUI 12 для смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco. Проте, користувачі багатьох моделей скаржаться на різні збої і помилки, які до цих пір так і не були виправлені.

Наприклад, користувачі Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro відзначають некоректне відображення значків при використанні темної теми, мимовільна поява чорного екрана при відтворенні відео, помилки з відображенням елементів і значків на екрані блокування в режимі Always on Display, зависання під час ігор, проблеми з анімацією на екрані блокування, відблисками і мерехтінням на дисплеях після розблокування, некоректну поведінку повідомлень при перезавантаженні смартфонів, а також проблеми зі звуком і відображенням тексту в WhatsApp.

Власники Poco M3 скаржаться на серйозні недоробки в програмному забезпеченні MIUI 12, аж до неможливості включити смартфон після останніх оновлень. Також зберігається проблема з випадковими перезавантаженнями на Redmi Note 9S і Redmi Note 9 Pro. Деяким власникам Redmi Note 8 не дають спокою проблеми з передчасною розрядкою і відтворенням звуку.

Також є збої і неприємні проблеми з іншими популярними моделями, включаючи Poco F2 Pro, Poco F1, Xiaomi Mi 10 Pro, Redmi Note 5 і Note 5 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники в Xiaomi обізнані про багато проблем прошивки MIUI 12, але деякі з них так і залишилися невиправленими. Користувачам залишається сподіватися на їх виправлення в MIUI 12.5, перші стабільні збірки почали випускатися для міжнародного ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.