Названо 5 причин купити Xiaomi Mi 11 Lite 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий смартфон Xiaomi Mi 11 Lite 5G вже доступний на прилавках українських магазині. Поки ж оглядачі видання Soha пропонують придивитися до пристрою ближче, виділивши кілька вагомих причин, щоб оновити свій поточний гаджет на «полегшену» версію актуального флагмана від Xiaomi.

Видатна продуктивність

Пристрій оснащений 8-ядерної SoC Snapdragon 780G, виготовленої з сучасного 5-нанометровим техпроцесом, що наділяє його прекрасної продуктивністю. При цьому користувачу Xiaomi Mi 11 Lite 5G доступний з 8 гігабайтами оперативної і 128 гігабайтами постійної пам’яті. А для підтримки нормальної температури під навантаженнями гаджет оснастили інтелектуальною технологією LiquidCool – збільшений час використання і стабільна продуктивність під навантаженнями стали ключовими особливостями будови. Доповнює все це ємний акумулятор на 4250 мАг з системою інтелектуальної оптимізації, щоб користувачеві не доводилося шукати розетку занадто часто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасний стандарт зв’язку

Оснастили гаджет і підтримкою надшвидкісних мереж зв’язку 5-го покоління. Це робить Xiaomi Mi 11 Lite 5G грізним конкурентом для будь-яких інших представників среднебюджетной сегмента. А якщо взяти до уваги той факт, що розквіт технології зв’язку 5G очікується якраз в 2021 році, шанси моделі на успіх стають ще більш реальними.

Вражаючі фотоможливості

Подбав розробник і про те, щоб наділити новинку відмінними основними і селфі камерами. Так, основна камера в Xiaomi Mi 11 Lite 5G представлена ​​64-мегапіксельним основним датчиком, 8-мегапіксельним «сверхшіріком» і 5-мегапіксельним макротелеоб’єктивом. Все це дозволяє створювати соковиті, яскраві і максимально деталізовані знімки майже в будь-яких умовах. Доповнити картину покликана 20-мегапіксельна фронтальна камера.

Сучасний дизайн і ультратонкий корпус

Одним з важливих переваг дизайнерського оформлення гаджета його творці вважають неймовірно малу товщину корпуса, яка становить всього 6,81 міліметра. А якщо додати до цього великий вибір колірних оформлень, наявність металевого каркаса і захисного скла Gorilla Glass 6, можна сказати: рівних в класі Xiaomi Mi 11 Lite 5G просто не знає. Не варто забувати і про те, що в моделі встановлені відразу два потужних динаміка для приголомшливого звучання.

AMOLED-дисплей з високою частотою 

Нарешті, не менш важливим можна вважати і наявність в пристрої яскравого 6,55-дюймового AMOLED-дисплея з роздільною здатністю 1080+ і частотою розгортки в 90 Гц. Екран смартфона підтримує технологію HDR10 +, забезпечуючи максимально точне, детальне і плавне відображення навіть найдинамічніших сцен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.