MIUI 12 буде працювати швидше на старих смартфонах Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Недавно компанія Vivo додала в свою фірмову оболонку OriginOS досить цікаву функцію, яка отримала назву Memory Fusion. Вона організовує у флеш-пам’яті смартфона віртуальний накопичувач на 3 Гб, які доповнює оперативну пам’ять пристрою – своєрідний файл підкачки, якщо згадати Windows.

Потрібно відзначити, що подібна технологія вже застосовується ще одним китайським виробником смартфонів – компанією Oppo, але Xiaomi вирішила не відставати і планує наділити свою оболонку MIUI аналогічною функцією.

Як повідомляється, розробники MIUI вже працюють над своїм аналогом Memory Fusion, яка, в першу чергу, розрахована на застосування в бюджетних або застарілих смартфонах з невеликим об’ємом оперативної пам’яті, так як нові програми та функції ОС вимагають все більше оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тут потрібно відзначити, що різні сторонні рішення від багатьох розробників, які перетворять частина флеш-накопичувача пристрою в файл підкачки, вже виходили для Android, але за швидкістю роботи вони набагато слабкіше, ніж фірмові технології, розроблені виробниками смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.