Xiaomi активно тестує 200-мегапіксельний флагман

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно випущений флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra був визнаний кращим камерофоном сучасності за версією лабораторії DxOMark. Він набрав 143 бали, випередивши попереднього лідера Huawei Mate 40 Pro+. Сьогодні китайські джерела повідомили про те, що Xiaomi активно тестує і доводить до пуття 200-мегапіксельний датчик зображення надвеликого оптичного формату. Конкретні характеристики цього сенсора поки що не повідомляються

Xiaomi Mi 11 Ultra оснащений датчиком зображення Samsung ISOCELL GN2 оптичного формату 1/1,12 дюйма дозволом 50 Мп, який був виготовлений спільними зусиллями Xiaomi і Samsung. Він отримав об’єктив з 8 пластиковими лінзами, з діафрагмою F/1,95 і оптичною стабілізацією зображення.

Очікується, що 200-мегапіксельний датчик, який в даний момент доводиться до розуму інженерами Xiaomi, з’явиться в наступному флагманський смартфон компанії. Лей Цзюнь (Lei Jun), засновник, голова та генеральний директор Xiaomi Group, сказав, що в відділі камер Xiaomi працює понад 1000 осіб. Завдяки величезним інвестиціям даний напрямок поліпшується дуже швидко. Інформації про терміни виходу такого смартфона поки що немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.