iPhone з гнучким дисплеєм показали на якісних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний китайський портал MyDrivers опублікував якісні рендери гнучкого iPhone, який Apple повинна випустити в 2023 році. Судячи із зображень, девайс має той же принцип відкриття / закриття, що і у Samsung Galaxy Z Fold.

Втім, поки немає точної інформації, який форм-фактор в підсумку виберуть купертіновці. Не можна виключати, що вони зупиняться на іншому принципі трансформації – як у Samsung Galaxy Z Flip і Motorola Razr 5G. На рендера гаджет демонструється з врізану селфі-камеру і модулем сканера осіб Face ID.

Дизайн більше нагадує iPhone X, iPhone XS і iPhone 11 Pro, а не iPhone 12 Pro. Художник передбачає, що корпус з такими гранями краще підійде для моделі з гнучким дисплеєм. Зрозуміло, виробнику також доведеться адаптувати iOS для роботи з таким екраном. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше авторитетний мережевий аналітик Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) заявив, що iPhone Fold отримає великий 8-дюймовий дисплей (у відкритому стані). За його словами, в 2023 році Apple зможе реалізувати від 15 до 20 мільйонів гнучких iPhone. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.