Xiaomi Mi 11 Ultra вийшов в Європі раніше терміну і відразу став хітом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 Ultra надійшов у продаж у Великобританії за тиждень до початку європейських продажів, при цьому джерела підтверджують, що всі смартфони розпродані.

Xiaomi Mi 11 Ultra пропонується в Європі в одній версії з 12 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті в чорному кольорі за 1199 фунтів стерлінгів. Варто зазначити, що європейський Xiaomi Mi 11 Ultra з коробки працює під управлінням новітньої оболонки MIUI 12.5 на базі операційної системи Android 11.

Xiaomi Mi 11 Ultra отримав 6,81-дюймовий основний AMOLED-дисплей з чотирма вигинами, однокристальних систем Qualcomm Snapdragon 888, перший на ринку 50-мегапіксельний датчик зображення Samsung GN2 і акумулятор ємністю 5000 мА • год з підтримкою 67-ватної зарядки.

У цьому смартфоні є так званий «режим виживання в дикій природі», який дозволяє повністю відключити основний екран і покладатися тільки на додатковий. У такому режимі 10% заряду батареї вистачить на 55 годин роботи.

Засновник і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) на своїй сторінці відповів на критику користувачів флагманського смартфона Xiaomi Mi 11 Ultra з приводу додаткового екрану .

Інше джерело додає, що разом з цим смартфоном у Великобританії вийшли Mi 11 Lite 5G і Mi 11 Special Edition.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.