Глава Xiaomi пояснив наявність додаткового дисплея у Mi 11 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор і засновник Xiaomi Лей Цзюнь привів кілька аргументів на користь додаткового екрану моделі Mi11 Ultra. Із заявою він виступив після хвилі критики з боку користувачів, які порахували мініатюрний дисплей мало не головним недоліком флагмана.

За словами Лей Цзюня, враховуючи, що діагональ допоміжного дисплея невелика, його інтеграція практично не вплинула на собівартість смартфона. Єдина проблема, з якою зіткнулася Xiaomi в ході розробки смартфона, – пошук додаткового простору в корпусі пристрою.

Один з користувачів розкритикував Mi11 Ultra за занадто масивний модуль основної камери. На це генеральний директор Xiaomi парирував, що модель розрахована на професійних фотографів, а рядовим користувачам більше підійде смартфон Mi 11 Pro. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що в якості додаткового дисплея для Mi11 Ultra використовується та ж 1,1-дюймова OLED-панель, що встановлена в фітнес-трекер Mi Band 5. Головною причиною, по якій інженери компанії все ж вирішили впровадити екран, стала можливість використовувати основну камеру для створення Селфі. Всупереч заявою покупців, Лей Цзюн зазначив, що додатковий екран практично не вплинув на вагу і підсумкову товщину пристрою, так як використовується сенсор Samsung ISOCELL GN2 на 50 Мп сам по собі займає багато місця. 

Що стосується з бага, який пов’язаний з неможливістю відключення повідомлень на допоміжному дисплеї, топ-менеджер заявив, що цей недолік усунуть в найближчому оновленні MIUI 12.5. Крім того, майбутній апдейт поліпшить і якість зйомки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.