Популярні смартфони Xiaomi не отримають MIUI 13

Компанія Xiaomi вже готується представити прошивку MIUI 13, хоча ще жоден смартфон китайського виробника за межами Піднебесної не оновиться до MIUI 12.5. А тим часом вже стало відомо, які популярні моделі залишаться без оновлення до MIUI 13.

На жаль, не отримають нову прошивку бестселери серії Redmi Note, анонсовані протягом 2019 року. Мова йде про моделі Redmi Note 7 / 7S, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 8 / 8T і Redmi Note 8 Pro. Це найпопулярніші смартфони китайської компанії, які розпродавалися мільйонними тиражами протягом місяця.

Чому компанія вирішила залишити їх без оновлення до MIUI 13, поки що не зовсім зрозуміло. В першу чергу це стосується восьмого покоління, адже було б логічно, якби сімейство Redmi Note 8 отримало MIUI 13 на тлі того, що серія Redmi Note 7 обзавелася MIUI 12.5.

Також апдейт програмного забезпечення обійде стороною кілька інших смартфонів, анонсованих в 2019 році. Це Xiaomi Mi CC9 / CC9 Meitu, Mi CC9e, Redmi 7 / 7A. Крім того, без поновлення залишиться все сімейство Redmi 8. Також в список невдах потрапили флагмани 218 року Xiaomi Mi 8/8 Pro / 8 EE / 8 FE, Xiaomi Mi MIX 2s, Mi MIX 3 і Pocophone F1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я