Виробництво Samsung Galaxy S21 FE стартує в липні, а продаж – в серпні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch, повідомив, що прийдешній смартфон Samsung Galaxy S21 FE планується запустити у виробництво в липні цього року.

Він також повідомив, що смартфон може бути запропонований в чотирьох колірних варіантах – сірому, світло-зеленому, світло-фіолетовому і білому. Всі ці чотири кольорових варіанти будуть доступні для покупки в США.

Samsung Galaxy S21 Fan Edition повинен отримати плоский екран роздільною здатністю FullHD +, а також пластикову задню панель. Блок основної камери виглядає інакше за рахунок того, що виконаний з того ж пластику, що і задня панель. Завдяки цьому Samsung Galaxy S21 Fan Edition можна буде відразу ж відрізнити від звичайного Samsung Galaxy S21.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка буде відповідати ступеню захисту IP68, тобто буде пило- та вологозахищеною. Смартфон отримає 6,4-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення зображення 120 Гц. Розробники встановлять у фронтальну камеру 32-мегапіксельний датчик зображення, тоді як в Galaxy S21 і S21 + встановлений 10-мегапіксельний сенсор. Samsung Galaxy S21 Fan Edition повинен бути побудований на базі Exynos 2100 і Qualcomm Snapdragon 888 в різних регіонах світу. Смартфон отримає 6/8 ГБ оперативної пам’яті і 128/256 ГБ флеш-пам’яті.

Очікується, що Samsung Galaxy S21 FE буде запущений на майбутній захід із запуску Galaxy Unpacked, який, ймовірно, відбудеться 19 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.