Плюси і мінуси Xiaomi Redmi 9T. Все, що потрібно знати про цей девайс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У листопаді Xiaomi представила Poco M3, який просто розірвав ринок – на старті продажів всього за півгодини його придбали аж 70 тисяч разів. Катастрофічне число, враховуючи, що смартфон дебютував тільки на AliExpress. «Трійка» стала бестселером в сегменті до 7 000 грн, але у неї були свої недоліки.

А на початку січня компанія випустила Redmi 9T, який був занадто схожий на PocoPhone, але мав кілька переваг. До квітня девайс ніяк не міг доїхати до України, його зливали лише «сірі» продавці за дуже завищеними цінами. Але в середині минулого місяця апарат нарешті офіційно завезли в країну, тому у нас з’явилася причина розповісти про нього.

Нижче – 5 плюсів і 2 мінуса Redmi 9T

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головне достоїнство моделі в порівнянні з хітовим «поко» – наявність NFC-чіпа для безконтактних платежів. Якщо ви з числа таких людей – сміливо хапайте Redmi 9T .

В іншому вони практично однакові, тому всі переваги «редміка» відносяться і до M3. Серед них: крута автономність завдяки монструозної аккуму на 6K mAh, чіткий FullHD-екран, нормальна продуктивність через чіпсета Snapdragon 662 і гідні стереодинаміки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.