Яким буде клон iPhone 12 mini на чистому Android? Симпатичним і потужним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Asus нібито готує новий маленький флагман. Компанія не париться і запозичує концепцію iPhone 12 mini, який хоч і провалився в продажу, але наробив шуму серед фанатів Apple і в пресі.

Судячи з рендерів, смартфон буде мати екран з тонкими рамками і каплевидним вирізом. Нагадаємо, що в серії Asus ZenFone 8 розробники відмовилися від поворотної камери, завдяки якій довгий час флагмани Asus мали майже безрамкові екрани.

Корпус телефону забарвлений в градієнт, на задній панелі девайса знаходиться подвійна камера, вписана в прямокутний блок. Розташування майже таке ж, як і у iPhone 12 і 12 mini – два сенсора і спалах посередині. Крім того, апарат може вийти з 3,5-мм роз’ємом для навушників, портом USB-C і стереодинаміками. Зразкові специфікації не повідомляються, але ZenFone 8 mini не повинен радикально відрізнятися по характеристиками від інших гаджетів лінійки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Реліз серії Asus ZenFone 8 відбудеться 12 травня. Раніше аналітики Consumer Intelligence Research Partners підтвердили, що найкомпактніший свіжий айфон пролетів в продажу. У США на частку iPhone 12 mini припало менше 5% продажів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.