Samsung Galaxy S20 FE випущений в новій версії з процесором Snapdragon

Після низки чуток і витоків Samsung представила нову версію торішнього смартфона Galaxy S20 FE. Особливістю пристрою стала відсутність підтримки мереж п’ятого покоління, а також використання платформи Snapdragon замість власної Exynos.

У минулому році Galaxy S20 FE був випущений в двох версіях: з підтримкою 4G і процесором Exynos 990 і підтримкою 5G на базі Snapdragon 865. Тепер же в Малайзії представили 4G-варіант цього смартфона, побудований на базі чіпа Snapdragon 865. Разом з цим з’явилася інформація , що компанія повністю припинила виробництво моделі з чіпсетом власної розробки.

Технічні характеристики новинки залишилися без змін. Базова версія пристрою поставляється з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті. Смартфон пропонується з 6,5-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм, частота оновлення якого становить 120 Гц. Автономність гаджета забезпечує акумулятор ємністю 4500 мАг. Samsung Galaxy S20 FE оснащений трьома датчиками основної камери роздільною здатністю 12, 12 і 8 Мп, а також водозащитой за стандартом IP68.

Вартість Galaxy S20 FE 4G на базі Snapdragon 865 з 8 + 128 ГБ в Малайзії становить $ 558. Незабаром очікується поява цієї версії і в інших регіонах. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.