Categories: Смартфони

Смартфон Meizu 15 Plus з подвійною камерою виявився набагато кращим iPhone X

Share

Ще в кінці минулого року стало відомо про те, що в першій половині 2018 року світ побачить флагманський смартфон Meizu 15 Plus, якому приписують безрамковий AMOLED-дисплей і подвійну основну камеру. Сьогодні це мобільний пристрій вперше показали на зображеннях, судячи з яких стає зрозуміло, що китайський флагман, оснащений подвійною камерою, виявився набагато краще продукту «яблучної» корпорації – iPhone X.

Очікується, що офіційний анонс Meizu 15 Plus трапиться в березні 2018 року, тобто десь через два місяці. Смартфон отримає безрамковий екран, у якого практично зовсім не буде рамок з трьох сторін. Проте, відступ зверху присутнім все ж буде, проте він займе всю ширину, тому дисплей зможе відображати всю інформацію як одне єдине ціле, на відміну від iPhone X.

За інших рівних, смартфон Meizu 15 Plus з подвійною камерою виявився набагато краще iPhone X. Подейкують, що крім Безрамкового дисплея новинка від китайської компанії зможе похвалитися програмним сканером обличчя, а також дактилоскопічним модулем на задній металевій кришці, якого так не вистачає всім власникам флагмана Apple. На тильній частині корпусу майбутньої новинки розташована подвійна основна камера з вертикальним розташуванням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними, Meizu 15 Plus отримає 5,8-дюймовий AMOLED-дисплей з здатністю 2880 на 1440 пікселів (QHD +), 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, 6/8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, роз’єм USB Type-C, модулі Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11ad і NFC, а також стильний корпус з металу. Ніякої іншої інформації про майбутню новинку поки що немає, але якщо вірити опублікованим в мережі знімкам, цей апарат однозначно виявиться краще iPhone X.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple Vision Pro 2 може використовувати більше технологій Samsung і бути дешевшим

    Перша гарнітура змішаної реальності Vision Pro від Apple, можливо, не змогла змінити світ через свою…

    13.05.2024

    Apple запевняє, що ультратонкий iPad Pro M4 не гнутиметься

    На минулій презентації Apple заявила, що "новий iPad Pro - найтонший продукт компанії за всю…

    13.05.2024

    Складено топ-6 найкращих смартфонів на Android на весну 2024 року

    На першому місці, зненацька, опинився зовсім не флагманський Samsung Galaxy S24 Ultra, а Google Pixel…

    13.05.2024

    Названо найкращі смартфони за часом роботи від акумулятора на 2024 рік

    Ведучий YouTube-каналу Quke.ru перерахував найкращі за автономністю смартфони на сьогодні. Blackview 9300 Pro . Він оснащений…

    13.05.2024

    Новий чіп Apple M4 показує дуже високу продуктивність

    Apple робить щось шалене зі своїм новим чіпом M4. Хоча ми звикли бачити, як нові…

    13.05.2024

    1600-річний камінь із загадковим написом знайшли в англійському саду

    Чоловік в Англії, що пропалює свій сад, зробив унікальне відкриття. Він знайшов старий камінь із…

    13.05.2024