Показали як виглядає HarmonyOS на смартфоні Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

21 квітня Huawei початку другого раунду бета-тестування операційної системи HarmonyOS 2.0, яка стала доступна користувачам Huawei Mate 40, Mate X2 і інших флагманських пристроїв.

Власники цих пристроїв отримали останню версію HarmonyOS і почали ділитися відеороликами, в яких перераховуються особливості операційної системи. Згідно з опублікованою інформацією, нова бета-версія містить ряд нових змін в інтерфейсі, який помітно відрізняється від EMUI 11 і здається більш реалістичним і плавним.

За словами перших користувачів, Huawei Mate 40 Pro під управлінням HarmonyOS 2.0 працює набагато краще, ніж під EMUI 11. Уточнюється, що смартфон має більшу плавність і оптимізовану продуктивність навіть на стадії бета-тестування, хоча деякі помилки все ж зустрічаються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Демонстрація показує нам новітню панель швидких налаштувань і панель повідомлень, до яких можна легко отримати доступ за допомогою різних жестів смахивания. Нову систему віджетів можна легко побачити на головному екрані, вона спрощує управління і угруповання додатків. Крім того, для користувачів в новинку також стали нові анімації на головному екрані.

За словами Ван Ченлу (Wang Chenglu), президента відділу розробки програмного забезпечення Huawei Consumer BG і директора бізнес-підрозділу AI-сценаріїв, користувачі смартфонів Huawei зможуть оновити систему до HarmonyOS в червні місяці після завершення бета-тестування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.