Прошивка MIUI 13: нова функція і дата анонса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi готує до випуску нову версію фірмової прошивки – і недавно інсайдери повідомили точну дату її анонсу. Крім того, стала відома одна з особливостей майбутньої збірки, покликана збільшити швидкодію застарілих моделей смартфонів.

За даними мережевих інформаторів, нова версія програмної оболонки буде представлена ​​на китайському ринку 25 червня поточного року, а пізніше компанія випустить і глобальну збірку. Детальний список нововведень свіжої версії поки не публікувався, але вже відомо про один з них – мова про технологію розширення оперативної пам’яті за рахунок вільного простору на внутрішньому накопичувачі. 

Подібну схему створення файлу підкачки давно використовують десктопні ОС, а з недавніх пір і виробники гаджетів. Функція дозволяє пристрою використовувати частину внутрішньої пам’яті для збільшення обсягу ОЗП. Згідно зі звітом інсайдерів, у випадку з прошивкою Xiaomi доступний обсяг віртуальної пам’яті для власників гаджетів Xiaomi складе 1 ГБ. Це приблизно поліпшить продуктивність старих пристроїв, проте сам вендор поки не розкриває подробиць про нову технологію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.