Розкрито характеристики гнучкого смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал ITHome, пославшись на інсайдера з популярної в Китаї соціальної мережі Weibo, розкриває характеристики гнучкого смартфона Samsung Galaxy Z Fold 3, прем’єра якого відбудеться вже влітку. 

Стверджується, що апаратною основою девайса стане флагманський чіпсет Snapdragon 888 від Qualcomm. Причому, з цієї SoC новинка буде продаватися у всіх регіонах. Чутки про те, що Samsung відмовилася від використання свого чіпа Exynos в Galaxy Z Fold 3, підтверджуються. 

Зовнішній дисплей пристрою буде 6,23-дюймовий, внутрішній – 7,56-дюймовий. Останній виконаний за технологією LTPO і зможе похвалитися адаптивною частотою оновлення (максимальна – 120 Гц). Селфі-камера тут підекранна (проявляється тільки тоді, коли працює, в решту часу її не видно), використовується 10-мегапіксельний датчик Sony IMX374. Основна камера потрійна, з об’єктивами на 64, 12 і 5 МП. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гаджет отримає акумулятор ємністю 4275 мА * год з функцією швидкісний зарядки потужністю 25 Вт. Також заявлена ​​захист від води і пилу відповідно до стандарту IP53. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.