Гнучкий флагман Huawei виявився міцнішим сучасних моноблоків

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Складні смартфони, як правило, вважаються більш крихкими, ніж моноблочні. Хоча якщо згадати тести останніх ігрових смартфонів, то все не так однозначно Наприклад, Asus ROG Phone 5 і Lenovo Legion Duel 2, які ламаються навпіл або навіть на три частини при не дуже великому зусиллі.

Реклама

Відеоблогер, який веде в YouTube канал JerryRigEverything, протестував гнучкий смартфон Huawei Mate X2. Зак Нельсон (Zack Nelson) провів смартфон через стандартні процедури: подряпини, підпал екрану і вигин.

Зовнішній дисплей пристрою покритий склом, тому він дряпається на рівні 6 за шкалою твердості Мооса, а більш глибокі борозенки видно на рівні 7. Основною згинається екран має пластикове покриття, тому сліди видно навіть на рівні 2, а глибокі подряпини – на рівні 3. Залишити сліди можна навіть нігтем.

Зовнішній дисплей витримує полум’я запальнички близько 25 секунд, після чого стає білим і не відновлюється. Внутрішня панель стає чорною від полум’я приблизно через 10 секунд і також не відновлюється.

Переходимо до головного тесту: Ваш телефон не згинається навіть в «неправильному» напрямку, коли автор відео намагається зламати його шарнір. Результат вражає, особливо на тлі вищезазначених смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: