Гнучкий флагман Huawei виявився міцнішим сучасних моноблоків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складні смартфони, як правило, вважаються більш крихкими, ніж моноблочні. Хоча якщо згадати тести останніх ігрових смартфонів, то все не так однозначно Наприклад, Asus ROG Phone 5 і Lenovo Legion Duel 2, які ламаються навпіл або навіть на три частини при не дуже великому зусиллі.

Відеоблогер, який веде в YouTube канал JerryRigEverything, протестував гнучкий смартфон Huawei Mate X2. Зак Нельсон (Zack Nelson) провів смартфон через стандартні процедури: подряпини, підпал екрану і вигин.

Зовнішній дисплей пристрою покритий склом, тому він дряпається на рівні 6 за шкалою твердості Мооса, а більш глибокі борозенки видно на рівні 7. Основною згинається екран має пластикове покриття, тому сліди видно навіть на рівні 2, а глибокі подряпини – на рівні 3. Залишити сліди можна навіть нігтем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовнішній дисплей витримує полум’я запальнички близько 25 секунд, після чого стає білим і не відновлюється. Внутрішня панель стає чорною від полум’я приблизно через 10 секунд і також не відновлюється.

Переходимо до головного тесту: Ваш телефон не згинається навіть в «неправильному» напрямку, коли автор відео намагається зламати його шарнір. Результат вражає, особливо на тлі вищезазначених смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.