Аудіотест Galaxy Z Fold 2 в DXoMark: хороший, але не найкращий звук

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти лабораторії оцінили якість аудіосистеми згинати смартфона при відтворенні і записи. За результатами тестування фахівці винесли свій вердикт, зазначивши як сильні сторони апарату, так і його недоліки.

Samsung Galaxy Z Fold

Samsung Z Fold 2 обладнаний двома динаміками з підтримкою технології об’ємного звучання Dolby Atmos. В ході тестування вони продемонстрували хороші динамічні характеристики на високій гучності, але при її зниженні «енергія відтвореного контенту», за словами експертів, помітно втрачає в глибині.

До переваг моделі співробітники DxOMark віднесли мінімум артефактів, а також хороші просторові характеристики. У списку недоліків були відзначені відсутність «обертання» стереозвуку при повороті гаджета і деякі недоліки в тональному балансі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При записі Samsung Galaxy Z Fold 2 показав виразні темброві характеристики. Крім того, в DxOMark високо оцінили гарне просторове звучання з вираженою спрямованістю при зйомці селф-відео навіть на пристойній відстані. Однак на загальний бал негативно вплинуло погане придушення мікрофонами фонового шуму з подальшим зниженням динаміки звуку при відтворенні.

За підсумками тестування смартфон наблизився до моделі Galaxy S21, набравши 66 балів. У зведеному ж рейтингу апарату вдалося увійти лише в третю десятку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.