Названа компанія, яка випустить смартфон з Snapdragon 888 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня прийшло повідомлення, що платформа Snapdragon 888 отримає прискорену версію і вона може називатися Snapdragon 888 Pro. Тоді ж було сказано про те, що Qualcomm випустить цей варіант чіпа спеціально для виробників смартфонів з Китаю. Перші ж мобільні пристрої з ним на борту варто чекати в третьому кварталі нинішнього року.

Хто з виробників приміряється до нової платформи і хоче випустити пристрої з нею на борту, сказано не було. Сьогодні ж відомий мережевий інформатор Digital Chat Station повідомив про те, що Honor буде однією з компаній, хто випустить смартфон з Snapdragon 888 Pro на борту. Можливо, новинка стане частиною серії Honor Magic, яку в цьому році точно чекає оновлення.

На даний момент немає розуміння, хто ще з китайських виробників випустить смартфони з Snapdragon 888 Pro. Можна лише здогадуватися, що серед них буде Xiaomi, OnePlus і Oppo. Можливо, геймерським мобільниками ще порадують Black Shark і Nubia, які також отримають просунуту версію топового чіпа від Qualcomm.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також зараз немає ясності, яку користь чекають Snapdragon 888 Pro на тлі «звичайної» версії. Швидше за все, чипмейкер піде звичним шляхом і просто розжене частоту роботи ядер і графічної підсистеми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.