Смартфон Black Shark 4 отримав спливаючі кнопки та зарядку 120 Вт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігрові смартфони все ще залишаються нішевим продуктом, і часто пропонують найсучасніші технічні характеристики з цікавим дизайном за трохи більш доступною ціною, ніж інші флагманські пристрої. Xiaomi анонсувала ігрові телефони Black Shark 4 і 4 Pro зі спливаючими механічними кнопками, зарядкою 120 Вт і дисплеєм 144 Гц. Цікаво, що цей останній пристрій не виглядає як типовий ігровий телефон через додаткові фізичні кнопки.

Смартфони Black Shark серії 4, що мають сміливий новий дизайн і виготовлені зі скла, відкривають значне оновлення дизайну. Порівняно з попередніми пристроями Black Shark, новий мінімалістичний зовнішній вигляд є більш обтічним і витонченим, зберігаючи при цьому типовий дизайн бренду «X Core».

Прес-реліз Black Shars

Магнітні спливаючі механічні кнопки

Як правило, ігрові телефони оснащені ультразвуковими кнопками. Впроваджуючи магнітні спливаючі механічні кнопки, компанія заявляє, що геймери матимуть “неперевершений тактильний контроль” під час ігор. На додаток до того, що кнопки, які вони використовуються для ігор, також можуть бути запрограмовані для створення знімків екрану, спрацьовування камери тощо.

Звичайно, продуктивність – це все, що стосується ігор, і ігрові смартфони нічим не відрізняються. Black Shark 4 постачається з Qualcomm Snapdragon 870, тоді як Black Shark 4 Pro працює від 5-нм Qualcomm Snapdragon 888. З 6 до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 та 128 до 512 ГБ флеш-пам’яті UFS3.1 (залежно від моделі), ігри та програми повинні працювати гладко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей

Що стосується дисплея, 6,67-дюймовий дисплей Samsung AMOLED має частоту оновлення 144 Гц і частоту дискретизації дотику 720 Гц. За даними компанії, це означає затримку дотику 8,3 мс та затримку зйомки 24 мс – найнижчу серед сенсорнів екранів смартфонів. Щоб збільшити час автономної роботи, користувачі можуть вибирати частоту оновлення 144, 120, 90 або 60 Гц.

Інші функції включають акумулятор на 4500 мАг із зарядкою 120 Вт (що дозволяє Black Shark 4 повністю зарядитися приблизно за 20 хвилин, а 4 Pro за 15), кінематичний звук з двома динаміками, рідинне охолодження “сендвіч” та потрійна задня камера.

Двома новими аксесуарами, доступними для пристрою, є Black Shark FunCooler 2 Pro для збільшення охолодження під час ігор та 3,5-міліметрові навушники Black Shark, доступні в звичайному та професійному варіантах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.