Деякі смартфони Xiaomi залишаться без сервісів Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти назвали причину. Китайська компанія Xiaomi працює над оновленнями для своїх смартфоном майже цілодобово, проте багато прошивки мають ряд обмежень.

Повідомляється, що за станом на середину квітня Xiaomi представила близько 30 оновлень для Xiaomi, Redmi і Poco, проте деякі з них мають обмеження. Головне обмеження, з яким стикаються власники смартфонів від Xiaomi – неможливість встановити прошивку через те, що вона підходить для гаджетів, що реалізуються на китайському ринку.

Також часто прошивки є тестовими, а відповідно ймовірність присутності різних багів і помилок дуже велика. Іноді прошивки випускаються на китайській мові, а англійській, російській чи українській не підтримуються. Крім того, найбільш істотний мінус деяких прошивок – відсутність доступу до сервісів Google, що не дозволяє використовувати YouTube, Gmail або Google Play.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Xiaomi оприлюднила офіційний ролик, в якому показала ігровий смартфон Redmi K40 Game Enhanced Edition. Офіційна презентація нового гаджета відбудеться 27 квітня.

Також повідомлялося, що в світі збільшується кількість випадків виходу смартфонів Xiaomi Mi 11 з ладу внаслідок згоряння материнської плати, що є досить рідкісною поломкою у мобільних телефонів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.