Представлено Motorola Moto G20: дисплей 90 Гц і ємний акумулятор за € 149

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Motorola випустив новий бюджетний смартфон Moto G20. Особливостями моделі стали камера з високою світлочутливістю, захищеність від пилу і бризок корпус, а також підтримка змінних накопичувачів великої місткості.

Діагональ IPS-дисплея новинки становить 6,5 дюйма при роздільній здатності 1600х720 пікселів і частотою оновлення 90 Гц. За запевненням вендора, він займає 87% площі фронтальній панелі. «Серцем» пристрою стала мобільна платформа Unisoc T700 – восьміядерний процесор з тактовою частотою 1,82 ГГц в зв’язці з графічним адаптером Mali-G52.

Смартфон оснащений 4 ГБ оперативної пам’яті і представлений в конфігураціях з накопичувачем на 64 ГБ і 128 ГБ. Крім того, вбудоване сховище можна розширити за допомогою карт microSD об’ємом до 1 ТБ. На тильній стороні пристрою розмістився блок основної камери, що включає датчики на 48 (f / 1.7), 8, 2 і 2 мегапікселя. Селфі-модуль з дозволом 13 Мп знаходиться в області «краплі» на екрані. Смартфон захищений від попадання пилу і бризок за стандартом IP52.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність Moto G20 відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг. Підтримка швидкої зарядки не передбачена – максимальна потужність блоку живлення моделі становить 10 Вт. Вартість новинки, що надійшла в продаж в синьому і червоному корпусах – € 149.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.