Три мінуси, через які від покупки iPhone SE (2018) відмовляться мільйони людей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У березні 2018 року, тобто вже через два місяці, очікується офіційний анонс нового смартфона Apple, яким повинен виявитися iPhone SE (2018). Точна назва майбутньої новинки достовірно невідома, тому всі називають її по-різному. Проте, суті справи це не змінює. Новий компактний телефон «яблучної» корпорації отримає більш потужний технічне оснащення, більш високий цінник, а також, якщо дуже пощастить, підтримку якихось новітніх технологій і стандартів.

Редакція дізналася про три мінуси, через які від покупки iPhone SE (2018) відмовляться мільйони людей, вважаючи цей смартфон невідповідним для виконання повсякденних завдань. Найголовнішим недоліком майбутньої новинки стане крихітний за сучасними мірками 4-дюймовий екран. Навіть якщо Apple збільшить його діагональ до 4,2-дюймів, що вкрай малоймовірно, то ситуацію це ніяк не виправить. Всі сучасні програми, ігри і інтерфейси iOS адаптовані саме під великі дисплеї, тому дуже маленький екран стане головним мінусом всього телефону.

Купити iPhone SE (2018) покупці зможуть виключно в версіях з 32 ГБ і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті. Вільного простору в першій більшості людей просто не вистачить, а за топову модифікацію доведеться доплатити. У підсумку це призведе до того, що якщо додати до вартісты мобільного пристрою ще таку ж суму грошей, то можна буде купити набагато більш просунутий iPhone 8, у якого і екран більший, і «залізо» набагато могутніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple активно впроваджує різні технології в свої кращі мобільні пристрої та інші продукти, проте iPhone SE (2018) таким не буде. Це означає, що реалізовувати підтримку бездротової зарядки за стандартом Qi в ньому ніхто не стане, оскільки для цього потрібно оновлювати його дизайн. Телефон спочатку позиціонується як «айфон для бідних», внаслідок чого він виявиться позбавлений будь-яких нових технологічних рішень, які є в тому ж iPhone X . Функція бездротової зарядки, звичайно, не є найкориснішою, проте її відсутність однозначно змусить дуже багатьох людей відмовитися від покупки цього телефону.

Очікується, що купити iPhone SE (2018) жителі США, Європи зможуть вже в перших числах квітня. Базову версію з 32 ГБ пам’яті будуть продаватися на американському ринку десь за $ 450, а топову за $ 550. У офіційних українських магазинах ціни однозначно виявляться набагато вищими, тому варто очікувати цін на рівні.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.