У Google Play з’явиться інструмент для прискорення установки додатків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для онлайн-магазину Google Play створюють спеціальний інструмент, що дозволяє прискорити установку додатків. Він буде працювати за особливим алгоритмом, економлячи ресурси смартфонів.

З кожним роком мобільні додатки стають все об’ємніші. Найчастіше нові електронні продукти не підходять власникам застарілих пристроїв, оскільки для них не залишається вільного місця на внутрішньому диску апарату. Крім того, через об’ємного кількості файлів їх установка здійснюється довше, а якщо людина не має доступу до стабільної бездротової мережі -скачіваніе пакетів може представляти складність.

Як з’ясували фахівці, в Google Play працюють над цією проблемою і прагнуть оптимізувати роботу сервісу. Для цього розробляється механізм пакетної закачування додатків. В першу чергу користувач буде отримувати файли, необхідні для початку користування програмою. Наприклад, встановлюючи соціальну мережу Instagram, люди, як правило, в першу чергу починають її використання з налаштування особистого профілю. Поки вони будуть це робити – відсутні файли продовжать докачувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки невідомо, коли нова функція стане доступна, але за наявною інформацією, в Google вже тестують її в анонімному режимі. Деякі, при установці додатка, отримують про це повідомлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.