Названо кращі смартфони для роботи в інтернеті за співвідношенням ціна-якість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той час як деяким людям потрібні потужні смартфони, оснащені передовими можливостями, іншим достатньо, щоб з них можна було комфортно сидіти в інтернеті. Якщо ви відноситеся до другої категорії – читайте матеріал до кінця.

№3 – Redmi 9

Redmi 9 – найкращий смартфон за свою ціну. Працювати на ньому в інтернеті зручно за рахунок 6.53-дюймового дисплея з людською роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів. Має успіх гаджет і в автономності – АКБ ємністю 5020 мАг впевнено вистачає на цілий день активного серфінгу інтернету. При цьому гальмувати месенджери і браузер не будуть – все завдяки процесору Helio G80 під капотом.

Серед інших фішок виділимо наявність NFC для безконтактної оплати покупок і ІЧ-порту для управління побутовою технікою. Основна камера на 13 МП рекордів не б’є, але знімає краще камери середньостатистичного смартфона за 5 тисяч гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№2 – Redmi Note 9T

Redmi Note 9T – найдешевший смартфон на ринку з підтримкою 5G. Тому, якщо ви шукайте пристрій для роботи в інтернеті саме в цих мережах – конкурентів у нього просто немає. До того ж, він оснащується найпотужнішим процесором Dimensity 800U. За рахунок нього в AnTuTu гаджет набирає близько 340 тисяч балів. Не просідає модель і в інших важливих експлуатаційних характеристиках: у неї 6.53-дюймовий FHD + екран, ємний акумулятор 5000 мАг з 18-ватною швидкою зарядкою, дводіапазонний Wi-Fi і боєздатний фотосенсор на 48 МП.

№1 – Samsung Galaxy A32

Новинка корейців вийшла вдалою по всіх фронтах. Гаджет комплектується Super AMOLED матрицею з частотою оновлення 90 Гц. За рахунок плавних анімацій власник отримає зовсім інший користувальницький досвід при скролінгу стрічки новин і навігації по інтерфейсу. Уваги заслуговують і фотоможливості. Тут встановлена квадрокамера 64 + 8 + 5 + 5 МП. Знімки виходять деталізованими, контрастними, з природними кольорами.

За автономність відповідає батарея ємністю 5000 мАг з підтримкою 15-ватної швидкої зарядки. Вишенька на торті переваг Galaxy A32 – самобутній дизайн задника з окремо розташованим фотосенсором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.