Розкрито зовнішність найдешевшого 5G-смартфона Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевірений інсайдер Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer) поділився якісними рендерами Galaxy A22 5G – найдешевшого 5G-смартфона Samsung.

Як бачимо, лицьова сторона Galaxy A22 5G ідентична передній панелі Galaxy A32 5G – смартфон отримав той же каплевідний виріз для камери. Що стосується задньої панелі, тут зміни очевидні. Як бачимо, апарат отримає модуль камери в квадратному блоці.

Передбачається, що Galaxy A22 5G оснастять IPS екраном, сканером відбитків пальців збоку і основною камерою на 48 і 8 Мп і 13 Мп селфі-камерою. На даний момент дата анонса смартфона невідома, проте судячи з того, що в мережі почали публікуватися зображення від виробника чохлів і якісні рендери – представлять його вже скоро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.