Xiaomi почала оновлення 7 моделей до MIUI 12.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанію Xiaomi можна лаяти за багато. Нібито виробник скотився і вже не приділяє стільки уваги якості, і взагалі смартфони Xiaomi і Redmi перестали бути дійсно доступними, а ще цей дизайн … комусь він може не сподобатися.

Але ось у чому не можна відмовити, так це в активності на інформаційному полі. Розробник регулярно повідомляє про вихід нових прошивок, оновлень і ділиться планами на майбутнє. А якщо цього не робить розробник, то завжди знайдеться якийсь хитрий інсайдер або представник компанії в офіційному співтоваристві.

Останні новини свідчать, що смартфони Mi 9 SE, Mi 10/10 Ultra / 10 Pro, Mi 11/11 Ultra / 11 Pro переходять на стабільну версію прошивки MIUI 12.5. Уточнимо, що мова йде не про якийсь беті або стабільному тестовому оновленні. Китайські власники зазначених вище пристроїв вже можуть випробувати фінальну збірку MIUI 12.5 з усіма її поліпшеннями і фішками.

Таким чином виробник виконав свої обіцянки і викотив першу хвилю MIUI 12.5. Друга хвиля буде більш масштабною, вона буде включати Redmi Note 8, всю лінійку Redmi Note 9, Mi Note 10 і ряд інших апаратів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.