Google вирішила велику проблему з «вилітанням» Android-програм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Березневі проблеми з додатками для Android не залишилися без уваги Google. Фахівці компанії вже відзвітували про розслідування інциденту і повідомили про вжиті заходи, які повинні запобігти збоям в роботі для користувача пристроїв.

У своєму новому звіті Google не тільки детально пояснила причини збою, але і розповіла про заходи, покликані виправити помилку, щоб уникнути подальшого «падіння» додатків, що використовують веб-вміст. Компанія відзначила, що раніше програми, які покладалися на WebView, стикалися з помилками через недосконалість технології. Щоб вирішити проблему, компанії довелося випустити патчі для Chrome і потерпілого системного компонента, поширюючи їх через Google Play.

Головною зміною оновленої версії WebView став «безпечний режим», завдяки якому додаток повернеться в початковий стан, якщо подібний збій повториться. Google також пообіцяла прискорити випуск апдейтів і краще спілкуватися з користувачами під час інцидентів. Крім того, компанія заявила, що буде активніше працювати зі своїми партнерами, щоб запобігти повторенню інциденту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.