iPhone 13 Pro Max: ціна, дата виходу, характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 13 Pro Max прийде на зміну iPhone 12 Pro Max вже у вересні. Звання самого крутого і дорогого айфона дістанеться саме цій моделі. Чим же здивує флагман в цьому році?

Ділимося інформацією (поки що на рівні чуток, як тільки буде офіційна інформація, то ми обов’язково доповнимо).

Ціна
Якою буде ціна флагманського Айфона в 2021 році? Високою, тут причин сумніватися немає. Наскільки? Дуже! iPhone 12 Pro Max дорогою. Але курс долара в цьому році ще вищий. Так що iPhone 13 Pro Max буде дорожче. До того ж, буде версія з накопичувачем на 1 ТБ . Припускаємо, що її цінник переступить поріг в 60 000 грн. А базова версія з 128 ГБ флеш-пам’яті? Приблизно 40 – 50 тисяч гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата виходу
Прем’єра відбудеться в середині вересня. Імовірно 13 числа (символічна дата). Разом з iPhone 13 , iPhone 13 mini і iPhone 13 Pro . Старт продажів відбудеться ближче до кінця місяця.

Характеристики
Топовий айфон багато в чому буде схожий з іншими iPhone 13. Ми знаємо, що він отримає чіпсет A15 Bionic (швидкий, енергоефективний, але все ще 5-нанометровий).

Яким буде дисплей? Сучасним. Йдеться про OLED-панелі. Не звичайні, а LTPO. Такий дисплей споживає на 20% менше енергії, ніж звичайний. Частота оновлення на рівні 120 Гц питання вирішене. Але вона буде динамічною. Все залежить від завдання. В іграх вона буде максимальною, при серфінгу в мережі менше і так далі. Діапазон – від 1 до 120 Гц. Розміри? Ті ж 6,7-дюймів. Лопата, ні дати ні взяти.

iPhone 13 Pro

Акумулятор . Батарея виявиться більшою, ніж у iPhone 12 Pro Max. Наскільки? Не знаємо. Саме флагман буде тримати зарядку довше, ніж будь-який інший Айфон 13. Яка буде потужність швидкої зарядки? Порядку 30 Вт. Також не забуваємо про магнітної бездротової зарядки MagSafe.

Touch ID + Face ID . Модельний ряд iPhone 13 швидше за все зможе похвалитися сканером відбитків пальців. Touch ID повернеться. В епоху масок це те, що треба. Вмонтують датчик прямо в дисплей. А що ж Face ID? Чубчик з модулем зменшиться, але все одно залишиться достатньо великий.

Камери. Датчиків і раніше три. iPhone 13 Pro Max отримає найбільші об’єктиви. А значить знімати буде краще, ніж всі інші нові айфони. Все, як і у випадку з iPhone 12 Pro Max. LiDAR також залишиться.

Ємність накопичувача. 128, 256, 512 ГБ і, нарешті, 1 ТБ.

Зв’язок. iPhone 13 Pro Max буде підтримувати Wi-Fi 6E (швидкий, навіть дуже), Bluetooth 5.2 (бере далеко, батарею майже не їсть), мобільний зв’язок 4G / 5G.

Що нового?
З чуток, iPhone 13 Pro Max може стати першим айфоном в історії, у якого взагалі не буде портів . Для зарядки буде використаний виключно бездротової спосіб. У цей поки що віриться насилу. Але почекаємо, подивимося.

Дизайн? Зовні iPhone 13 Pro Max ви навряд чи відрізните від 12 Pro Max, якщо не буде придивлятися. Головною відмінністю може стати відсутність роз’ємів. Крім того, датчики камери можуть закрити суцільним склом або пофарбувати в більш темний колір. Габарити Apple також не стане міняти.

Хіба що корпус може стати трохи товстішим (інсайдери пишуть, що товщина новинки виросте до 7,65 мм замість 7,39 мм у 12 Pro Max).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.