Samsung відмовилася коментувати вибух свого смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через кілька днів після появи інформації про вибух смартфона Poco X3 , який знаходився на зарядці, надійшла інформація про схожий інцидент, в якому фігурує смартфон південнокорейської компанії Samsung.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, інцидент стався в Чженчжоу, провінція Хенань, Китай. Камера спостереження записала, як рюкзак молодої людина моментально спалахнув, як пізніше з’ясувало, через що вибухнув смартфон. В результаті власник смартфона отримав опіки, а його волосся і вії обгоріли.

Проблемним смартфоном виявився Samsung Galaxy J5 Prime, який був випущений ще в 2016 році. Компанія Samsung заявила, що дасть офіційний коментар тільки в разі звернення до неї потерпілого користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, в 2016 році компанія Samsung випустила на ринок сумнозвісний смартфон Samsung Galaxy Note 7, після чого стали з’являтися повідомлення про мимовільне загоряння телефонів, які часто приводили до псування майна. Пізніше з’ясувалося, що причина полягає у конструктивній похибки смартфона, через що Samsung довелося відкликати всі продані телефони.

Згодом компанія інвестувала мільярди доларів, щоб уникнути виникнення подібних проблем в майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.