Xiaomi оновлює 30 моделей до MIUI 12.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники компанії Xiaomi продовжують працювати і вдень і вночі. І якщо до міжнародних версій смартфонів добираються далеко не всі оновлення, то китайських користувачам апдейти прилітають регулярно.

Авторитетний ресурс для розробників XDA Developers виклав новий перелік прошивок, які були випущені 13 квітня. У список включені більше 30 пристроїв від Xiaomi, Redmi і Poco. Увага була приділена не тільки сучасним флагманів, але і “народним” смартфонам, випущеним більше 2 років тому.

Правда не варто занадто сильно радіти. Навіть якщо ви вирішите випробувати нові фішки прошивки вас чекає ціла порція можливих обмежень. Сама по собі установка можлива лише на китайські версії смартфонів. З огляду на те, що це все ж тестові прошивки, в них може міститися велика кількість помилок і багів. Ще одною незручною обставиною стало мовне питання, навіть англійську мову підтримує не на всіх смартфонах, про наявність російської говорити не доводиться. Ну і нарешті китайські прошивки повністю позбавлені сервісів Google – забудьте про Google Play, Gmail і YouTube. Всі бажаючі ризикнути можуть знайти прошивки  тут .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.