Samsung готує смартфон, який складається в два напрямки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung запатентувала конструкцію нової моделі складного смартфона. Його відмінною рисою стане можливість складання в двох напрямках.

Заявка на цей патент була зареєстрована у Всесвітній організації інтелектуальної власності в жовтні 2020 року, а публікація цього документа відбулася лише на цьому тижні – 15 квітня.


У патенті наводиться схематичне зображення новинки, а сайт Let’s Go Digital створив більш реалістичні рендери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірно, цей смартфон увійде в лінійку Galaxy Z Flip, в рамках якої Samsung вже випускає пристрої. Завдяки особливому шарнірному з’єднанню, корпус може складатися в двох напрямках – екран залишається або всередині, або видно відразу з двох сторін. У першому випадку він захищений від подряпин, а в другому може використовуватися тоді, коли немає ризику подряпати його. Смартфон також можна буде використовувати в повністю розкритому стані, тоді за своїми габаритами він приблизно такий же, як звичайні мобільні пристрої.

Примітно, що Samsung хоче залишити в цьому смартфоні тільки фронтальну камеру. Вона буде подвійною, а спалах замінить випромінювання білого світла від екрану. Заради економії місця в корпусі основної камери не буде, це дозволить зробити смартфон не таким товстим, як інші подібні «розкладачки». Сканер відбитків пальців буде вбудований в екран.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.