Новий гнучкий смартфон Samsung отримає «секретний» процесор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий витік говорить, що прийдешній смартфон Samsung Galaxy Z Fold 3 з гнучким екраном отримає цікаву «начинку». Інсайдер Ice Universe стверджує, що пристрій буде працювати на «секретному» процесорі.

Якщо вірити інформатору, у Samsung Galaxy Z Fold 3 під капотом не буде ні Snapdragon 888, ні Exynos 2100.

Журналісти припускають , що апаратно. основою новинки може стати поліпшена версія Exynos 2100. Також вони нагадали, що Samsung має намір випустити «найпотужніше пристрій Galaxy» 28 квітня 2021 року. Це, швидше за все, буде новий Galaxy Book Pro. Він може отримати чіпсет Exynos 2200 із першим мобільним графічним процесором спільної розробки Samsung і AMD. Цілком може бути, що Samsung Galaxy Z Fold 3 забезпечать таким же процесором. Втім, малоймовірно, що Exynos 2200 в гнучкому смартфоні буде включати в себе той же графічний процесор AMD, що і в Galaxy Book Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.