Камеру realme 8 Pro на 108 Мп розглянули зсередини (ВІДЕО)

Незабаром після перевірки realme 8 Pro на стійкість «руйнівник смартфонів» Зак Нільсен взявся за розбирання гаджета. Метою блогера стало порівняння 108-мегапіксельного сенсора недорогого камерофон з основним датчиком флагманського Samsung Note 20 Ultra, що має аналогічну роздільну здатність.

Після демонтажу задньої кришки пристрою блогер відкрутив 19 гвинтів на захисних панелях і зняв їх разом з пластиковою рамкою смартфона. Порівнявши пристрій з конструктором LEGO через велику кількість деталей, Нільсен зазначив, що акумулятор можна замінити без особливих зусиль, просто потягнувши за спеціальну стрічку.

Потім автор відео взявся за камеру апарату: як виявилося, її датчики не перебувають на одній площині, і розміщені окремо. Блогер витягнув пінцетом 108-мегапіксельний сенсор смартфона, і переконався, що його розміри набагато менші, ніж у головного елемента камери Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Вимірювання габаритів сенсора realme 8 Pro штангенциркулем показало, що його ширина становить 7,98 мм проти 10 мм у південнокорейського флагмана, при цьому модуль не має функції оптичної стабілізації. Втім, на думку Нільсена, з урахуванням різниці в ціні між двома апаратами така різниця між їх камерами цілком виправдано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.