iPhone 13 буде легко відрізнити від попередника (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал MySmartPrice опублікував тривимірні рендери майбутнього Phone 13 по відомим розмірами і передбачуваного дизайну смартфона. Судячи з усього, власники попередніх моделей не зможуть видавати свої пристрої за новинки, адже Apple підготувала кілька невеликих, але помітних змін.

Згідно з представленими рендерами, форма корпусу у iPhone 13 залишиться незмінною. Крім того, габарити будуть такі ж – 146,7 х 71,5 х 7,6 мм. Однак попереду і ззаду апарати трохи відрізняються: спереду збережеться фірмовий виріз-чубчик, але він буде помітно компактніше, а проріз під розмовний динамік переміститься в самий верх.

На тильній стороні у iPhone 13 збережеться квадратний блок з двома камерами в кутку, але ось об’єктиви будуть розташовуватися не один під одним, а по діагоналі. Таким чином нову модель можна буде відразу ж відрізнити від попередніх. Судячи з усього, датчик LiDAR так і залишиться перевагою Pro-версій.

У нових iPhone очікуються LTPO-дисплеї з підтримкою частоти відновлення до 120 Гц, більш потужна начинка і трохи поліпшені камери, особливо ультраширококутний, але в цілому великих змін в цьому році чекати не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.