Фанати масово «перетворюють» старі iPhone в iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Китаї набирають популярність аксесуари для iPhone XR, iPhone X і iPhone XS, які роблять старі смартфони дуже схожими на iPhone 12, якщо подивитися на задню панель.

Після випуску iPhone 12 багато власників попередніх моделей перейшли на нові смартфони, які пропонують підвищену продуктивність, поліпшену камеру і підтримку мобільних мереж п’ятого покоління. Однак далеко не всі шанувальники можуть дозволити собі новий смартфон.

Для тих, хто хоче зробити свій старий iPhone схожим на новенький iPhone 12, і створені дані наклейки, який відмінно виконують свою задачу. Найпростіша наклейка коштує всього пару доларів, проте тим, хто всерйоз має намір видати свій смартфон за iPhone 12, пропонують спеціальні набори за кілька десятків доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такі набори не тільки імітують новий блок основної камери, але і додають плоску рамку по периметру смартфона. Виробник стверджує, що на дотик і на погляд такий смартфон складно відрізнити від оригінального iPhone 12. При цьому установка займає всього кілька секунд.

Матеріал подібних наклейок є зносостійким, на ньому дуже складно залишити подряпини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.