Показали iPhone без чубчика з додатковим екраном на фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися неофіційні рендери гіпотетичного смартфона iPhone, який цілком може колись побачити світло, якщо дизайнерське рішення, реалізоване в Xiaomi Mi 11 Ultra, стане популярним. Компанія Apple не соромиться довгий час використовувати в своїх смартфонах перевірені часом рішення, проте в підсумку переймати у колег зі світу Android нові технології. Так може статися і з додатковим екраном, якщо слідом за Xiaomi Mi 11 Ultra він почне з’являтися і в інших моделях, а також доведе свою спроможність.

Показаний на рендері смартфон iPhone оснащений квадрокамерой з чотирма датчиками зображення, а також додатковим сенсором і світлодіодним спалахом. Поруч з камерою розташований додатковий екран у формі квадрата з округленими кутами, на якому відображаються дата, час, заряд акумулятора. Імовірно, на цьому ж екрані зможуть відображатися повідомлення додатків, крім того, його можна буде використовувати як видошукач, щоб робити Селфі на основну камеру.

Даний концепт смартфона позбавлений вирізу під фронтальну камеру, яка може виявитися подекранной. Втім при наявності другого екрану необхідність в селф-камері зникає, тому як її може повністю замінити основний блок камер. Додатковий екран також можна використовувати для відеодзвінків. У нижній частині задньої панелі показані три металевих контакту, які можуть використовуватися для бездротової зарядки. Добре видно, що смартфон позбавлений роз’єму для зарядки і передачі даних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.