Характеристики realme 8 5G розкриті бенчмарком

Ще не представлена ​​5G-версія realme 8 відзначилася на сайті. Завдяки публікації стали відомі специфікації новинки, яка отримає більш потужний процесор в порівнянні з версією для роботи в мобільних мережах четвертого покоління.

Згідно з даними бенчмарка, realme 8 5G отримає процесор MediaTek Dimensity 700 і 8 ГБ оперативної пам’яті. В ході випробувань смартфон набрав 570 і 1766 балів при навантаженні на одне і всі ядра CPU відповідно, а пізніше повторно засвітився в базі даних з трохи кращим результатом – 573 і 1 779 балів.

Раніше апарат відзначився в документації американського регулятора FCC, завдяки чому стало відомо, що він отримає акумулятор ємністю 5000 мАг, а також розміщений на бічній грані сканер відбитків пальців. Крім того, гаджету приписують підтримку функції безконтактної оплати завдяки наявності модуля NFC.

Очікується, що найближчим про realme 8 з підтримкою мереж п’ятого покоління з’явиться більше інформації, яку надасть сам виробник. Дата анонса і вартість апарату ще не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.