iPhone 13 буде працювати на 15% довше, ніж iPhone 12

Раніше повідомлялося, що смартфони серії iPhone 13 збережуть приблизно такі ж показники часу роботи без підзарядки, як у смартфонів iPhone 12, проте Digitimes стверджує, що це не так.

За даними джерела, енергоспоживання смартфонів iPhone 13 насправді буде приблизно на 15% нижче, ніж у iPhone 12. Відповідно і працювати без підзарядки нові смартфони повинні довше. Digitimes підтверджує попередню інформацію різних інсайдерів про те, що Apple буде використовувати екрани LTPO в серії iPhone 13. Енергоефективність технології LTPO дозволить iPhone 13 функціонувати з частотою оновлення 120 Гц, не сильно знижуючи час автономної роботи.

З 2017 року ProMotion є основною технологією серії iPad Pro, хоча в iPad використовується РК-дисплей замість OLED-дисплея. В останні кілька років багато телефонів Android використовують екрани з високою частотою оновлення. Тепер же настала черга Apple додати підтримку високої частоти оновлення в iPhone.

Крім того, повідомляється, що Apple буде використовувати екранний сканер відбитків пальців в iPhone 13 . Довгий час Apple не використовувала біометричну аутентифікацію за відбитками пальців. Крім того, американський виробник ніколи не використовував екранний сканер відбитків пальців. Є відомості про те, що цей датчик в нових iPhone буде розташовуватися на екрані, а не під ним.

Компанія TSMC почне масові поставки однокристальних систем Apple A15 для смартфонів iPhone 13 вже в травні цього року, з випередженням графіка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.