Meizu запропонувала власникам iPhone випробувати свої смартфони безкоштовно

Нещодавно Meizu запустив захід “iPhone для Meizu 18”. Це означає, що iPhone можна замінити на Meizu 18. Під час заходу ви можете отримати спеціальну знижку до 4000 юанів (610 доларів) для обміну iPhone. Сьогодні Meizu оголосила, що щиро запрошує користувачів iPhone протестувати флагманський смартфон Meizu 18 безкоштовно. – сказав Мейдзу.

“Компанія Meizu сказала, що якщо ви користуєтеся iPhone і маєте унікальну перевагу щодо флагманів на малому екрані, ви також надаєте велике значення приватності та безпеці. Візьміть участь у пробній діяльності безкоштовно, і ми з нетерпінням чекаємо на вас легкого та безпечного досвіду ».

Вимоги до набору:

  • Користувачі iPhone, які ніколи не користувались телефонами Meizu
  • Майте унікальну перевагу щодо флагманських телефонів із невеликим екраном
  • Більше уваги приділяє особистій конфіденційності та безпеці.

Представники Meizu стверджують, що Meizu 18 “фокусується на безпеці та захисті конфіденційності, як і iPhone”. Крім того, компанія вважає, що Meizu 18 має “такий самий чистий і комфортний досвід, як iPhone”.

За словами Meizu, дивлячись на його продажі на даний момент, 45% покупців Meizu 18 є користувачами iPhone. Китайський виробник називає Meizu 18 “мобільним телефоном із трьома нулями”. Це означає, що в ньому є  0 рекламних оголошень, 0 попередньо встановлених сторонніх програм і 0 операцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.