iPhone 13 Pro отримає корпус, захищений від відбитків пальців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий смартфон iPhone 13 Pro від компанії Apple отримає корпус, захищений від відбитків пальців. Йдеться про скляне покриття з особливим напиленням.

За даними інсайдерів, захисна панель буде використовуватися тільки у флагманських варіаціях iPhone 13 Pro і 13 Pro Max. Усі інші пристрої нової лінійки отримають звичайні корпуси з металу і пластика. Також є інформація про плани компанії представити iPhone 13 Mini, в якості матеріалу задній панелі і бічних граней в якому буде застосовуватися алюміній.

Тринадцяте покоління смартфонів від Apple також має отримати нову прошивку, яка стане адаптувати частоту кадрів, відтворених екраном, під контент. Її максимальне значення складе 120 герц. Така технологія вже використовується в деяких флагманських смартфонах на операційній системі Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще однією особливістю пристрою стане режим Always-On. Він буде залишати дисплей весь час включеним, але з мінімальною яскравістю. Це дозволить користувачеві завжди мати доступ до інформації про час, дату, рівень заряду акумулятора і іншими відомостями.

Інформація про точну дату презентації iPhone 13 Pro і 13 Pro Max поки відсутня. Швидше за все, пристрої будуть показані в рамках традиційного осіннього заходу Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.