Названо 7 функцій Apple iPhone, про які мало хто знає

Більшість користувачів смартфонів використовують його функціонал лише частково, і без різниці, iPhone це чи Android-смартфон. Давайте зупинимося на смартфонах iPhone, оскільки їхня частка ринку достатньо велика, а ці смартфони користуються шаленою популярністю серед українців. Ми впевнені, що хоч ви й користуєтеся своїм iPhone тривалий час, багато чого про нього ви не знаєте. Якраз на такий випадок, буде названо 7 функцій Apple iPhone, про які мало хто знає. Можливо, що ви той щасливчик, який знає про свій iPhone все і ці функції не будуть для вас в новинку.

  1. Індивідуальна настройка клавіатури

Ця функція ідеально підійде тим, хто любить переписуватися в месенджері за допомогою однієї руки. На жаль, більшість iPhone мають великі розміри і, відповідно, таким чином друкувати майже неможливо. Так ось, щоб набирати текст однією рукою, необхідно натиснути та утримувати значок Глобус (на клавіатурі). Після цього, перед вами з’являться стрілки, за допомогою яких можна зменшити розмір клавіатури до зручного.

Також можна перейти в Налаштування, потім в Загальні, потім вибрати Клавіатура та Клавіатура для однієї руки.

  1. Режим “Не турбувати” для безпечної поїздки

Багато хто знає про режим “Не турбувати”, але мало хто знає, що на iPhone можна активувати режим “Не турбувати”, який буде активовуватися автоматично тільки під час інтенсивного руху, тобто в момент, коли ви їдете в автомобілі.

Щоб активувати цей режим, необхідно перейти в Налаштування та вибрати Не турбувати. Необхідно поставити прапорець поряд з «Не турбувати під час руху».
Завдяки такому режиму ви не будете відволікатися на різноманітні сповіщення і будете сконцентровані на дорозі.

  1. Не повідомляємо відправнику, що ви прочитали його повідомлення

    Для багатьох це може бути корисною функцією. Досить часто буває, що ви прочитали чиєсь повідомлення, але, на даний момент, не маєте бажання відповідати відправнику. Завдяки цій функції, відправник просто не буде отримувати сповіщення, що ви прочитали його повідомлення.
    Щоб скористатися цією функцією, необхідно деактивувати функцію “підтвердження прочитання повідомлень” для кожного окремого контакту у вашій записній книзі.

  2. Змінюємо контрастність iPhone

Якщо вам не подобаються білі кольори на вашому смартфоні, або ж вони для вас занадто яскраві, то можна їх змінити на більш темні. Для цього необхідно перейти в Налаштування, потім в Основні і в “Інверсія Кольору”. Таким чином, всі кольори на смартфоні будуть замінюватися на протилежні, в нашому випадку на темні.

  1. Рулетка

Якби там не було дивно, але на кожному iPhone є встановлена Рулетка. Така нехитра річ завжди може стати в нагоді, особливо коли необхідно щось швидко поміряти, а інструментів біля себе нема ніяких.

Тепер ви просто можете ввімкнути додаток Рулетка та наводити смартфон на горизонтальні або вертикальні поверхні та здійснювати заміри.

  1. Будівельний рівень

Велика ймовірність, якщо вам необхідна була рулетка, то в нагоді став би й будівельний рівень. Добре що ваш смартфон iPhone і в ньому все продумано. Щоб активувати будівельний рівень, необхідно перейти в додаток Рулетка та вибрати серед додаткових функцій Рівень.

  1. Робимо фото під час зйомки відео

    Досить часто бувають випадки, коли під час зйомки відео ви зловили непоганий кадр і хотіли б зробити фото, не перериваючи зйомку. Вихід є. В iPhone можна і знімати відео, і робити фото.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.