Експерти назвали кращі смартфони 2021 року

У рейтинг увійшли гаджети, що працюють і на iOS, і на Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Некомерційна організація Consumer Reports, яка стоїть на сторожі інтересів споживачів з 1936 року, назвала iPhone 12 Pro Max кращим смартфоном Apple і одним з кращих в 2021 році. Експерти відзначили, що iPhone 12 Pro Max, який коштує на 100 доларів дорожче iPhone 12 Pro, пропонує кілька додаткових годин автономної роботи, трохи більший екран і камеру з 2,5-кратним зумом. З іншого боку, iPhone 12 Pro Max більше і важче, тому використовувати його складніше, повідомляє Phone Arena. Він абсолютно не підходить дівчатам і чоловікам з маленькими кистями.

Кращим смартфоном, який працює під управлінням операційної системи Android, був визнаний Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G. Експерти відзначили відмінний дисплей телефону, який, за їхніми словами, «підходить для Netflix». Також вони відзначили значну автономність і зручний стилус.

А ось найкращим «бюджетником» став OnePlus Nord N10 5G. При цьому експерти відзначили відсутність підтримки 5G mmWave. Також апарат назвали найкращим телефоном за тривалістю роботи без підзарядки. За словами фахівців, апарат тримає заряд протягом двох днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Конкуренцію OnePlus Nord N10 5G за часом автономної роботи склали Samsung Galaxy A71 (43 години) і iPhone 12 Pro Max (41 година).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.