На старту продажу найкращий камерофон Xiaomi Mi 11 Ultra впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня Xiaomi представила найбільш «наворочений» смартфон в своїй історії. Ним став Mi 11 Ultra, який запропонував 120-Гц дисплей QHD + з піковою яскравістю 1700 ніт (!), потрійну основну камеру з відмінним набором сенсорів, в тому числі 48-Мп перископом для зйомки з цифровим наближенням 120х, додатковий дисплей на задній панелі для швидкого доступу до важливої ​​інформації, акумулятор на 5000 мАг з 67-Вт зарядкою як по дроту, так і без, і динаміки Harman / Kardon.

Модель отримала безпрецедентний цінник – 1199 євро. Якщо ви готові заплатити такі гроші за свіженький флагман Xiaomi, це можна зробити на AliExpress. О 09:00 по київському часі стартують перші продажі Mi 11 Ultra з цінником $ 1199 (трошки дешевше офіційно озвученого цінника на глобальну версію).

Доступні два кольорових варіанти – чорний і білий. Конфігурація пам’яті представлена ​​тільки версією на 12/256 ГБ. Якщо ви готові до такої покупки, посилання залишаємо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначимо, Xiaomi Mi 11 Ultra став кращим в світі камерофоном за версією DxOMark.

Xiaomi Mi 11 Ultra також може похвалитися всіма основними інтерфейсами за винятком виходу під навушники. Новинка є одним з перших смартфонів компанії із захистом від води класу IP68. Працює флагман на операційній системі Android 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.