Xiaomi Mi 11 Ultra не пройшов тест на міцність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi представила Mi 11 Ultra минулого тижня. Смартфон отримав захист від пилу і вологи за стандартом IP68, дисплей один з кращих на ринку і потужну апаратну платформу. До числа головних нововведень варто зарахувати камеру і додатковий екран на тильній стороні. Особливо пишається компанія і тим, що екран прикриває скло Gorilla Glass Victus.

Але, схоже, надійна і міцна “броня” не дісталася тильній панелі. Xiaomi Mi 11 Ultra вже надійшов у продаж в Китаї і знайшовся умілець, який не проти отримати славу місцевого «руйнівника гаджетів» Зака Нільсона, автора каналу JerryRigEverything. Ентузіаст влаштував «краш-тест» смартфону на вигин і результат його розчарував. Судячи з фото, смартфон гнеться, але залишається тільки здогадуватися, гнули його руками або ж використовували якісь підручні засоби.

Варто сказати, що в Китаї на смартфон поширюється гарантія MiCare, в рамках якої власник Xiaomi Mi 11 Ultra має право двічі замінити дисплей і виправити інші пошкодження. Це досить щедра пропозиція, з огляду на те, що за оцінками експертів, вартість заміни екрану складає близько $ 153, а материнської плати взагалі $ 305.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.