Регулятор розкрив технічні характеристики та зображення смартфона Moto G20 вартістю $175

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні звіти інсайдерів підтвердили, що компанія Motorola працює над новим смартфоном під назвою Moto G20. Технічні характеристики і рендери телефону вже з’являлися в документації регуляторів. Схоже, що презентація Moto G20 відбудеться найближчим часом, оскільки він отримав сертифікат від Національної комісії з телерадіомовлення і телекомунікацій (NBTC).

Звіт NBTC показує, що номер моделі XT2128-2 належить смартфону Moto G20. Це тільки підтверджує, що це LTE-смартфон. Регулятор підтвердив, що G20 обладнаний центральним процесором Unisoc T700 з 4 ГБ оперативної пам’яті. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 11.

Moto G20 може мати акумулятор ємністю 5000 мАг, який підтримує зарядку 10 Вт. Версія телефону з 4 ГБ ОЗУ + 128 ГБ орієнтовно буде коштувати 148,07 євро (~ 175 доларів). Що стосується дизайну, то модуль фронтальної камери знаходиться в невеличкому краплеподібному отворі. На задній панелі знаходиться квадрокамера зі світлодіодним спалахом. Специфікації основної та фронтальної камери наразі невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.