Саме так виглядає останній флагман LG: інсайдери опублікували зображення смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія LG офіційно підтвердила, що припиняє роботу підрозділу, який займався розробкою смартфонів. Вже до кінця липня цей департамент припинить своє існування. Однак мобільні пристрої, над якими наразі працює південнокорейський виробник все ж таки з’являться у продажі. Наприкінці весни 2021 року відбудеться презентація флагманського смартфона LG V70. В мережі з’явилися перші зображення останнього флагмана.

Мобільні телефони та смартфони LG завжди суттєво відрізнялися від конкурентів. Модель V70 зроблена в традиційному стилі. Розробники створили унікальний дизайн, не намагаючись скопіювати конкурентів. Флагманський смартфон оснащений якісним екраном, загнутим з боків, а також основним модуль камери, який складається з чотирьох датчиків. Є навіть перископний об’єктив для плавного зуму. Головна фішка камери – датчик Samyang.

По технічним характеристикам LG V70 майже не програє своїм конкурентам. Смартфон отримав центральний процесор Snapdragon 888, 6,5-дюймовий AMOLEDдисплей з частотою оновлення 120 Гц. Довготривалу автономність забезпечує акумулятор 5300 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.