ТОП-4 найкращих бюджетних смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, нові флагмани, такі як Samsung Galaxy S21 і iPhone 12 Pro приголомшливі пристрої, але вам більше не потрібно витрачати багато грошей для того, щоб отримати задоволення від роботи смартфона. Хочете дізнатися більше? У цій статті представлені найкращі бюджетні смартфони, які ви можете купити.

1. Xiaomi Redmi Note 9

Xiaomi зайняла дуже привабливу нішу зі своїми бюджетними смартфонами, які завоювали велику популярність серед численних покупців. Xiaomi Redmi Note 9 – один з цих бюджетних смартфонів, який коштує менше 5 299 грн.

2. Samsung Galaxy M31

Надпупулярний Galaxy M31 від Samsung є найкращим, коли мова заходить про час автономної роботи. Завдяки батареї високої місткості в 6000 мАг, Samsung Galaxy M31 перевершив в тестах на автономність багато сучасних смартфони, і протримався більше 30 годин при безперервному відтворенні відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

4. Motorola Moto G8

З випуском Moto G8 , Motorola в черговий раз перевершила саму себе, оскільки змогла в новому смартфоні запропонувати покупцям ідеальне поєднання доступності і високоякісних функцій.

5. Samsung Galaxy A21s

Асортимент смартфонів Samsung не обмежений однією дорогою лінійкою Galaxy S , тому досвідчений покупець може легко підібрати собі кілька якісних і доступних варіантів за невеликі гроші.

Пишіть в коментарях про інших бюджетних смартфонах, які заслуговують на увагу, діліться своєю думкою з іншими читачами!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.