Макет iPhone 13 з оновленою передньою камерою потрапив на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явився ролик, який демонструє повнорозмірний макет iPhone 13 в оновленому дизайні. За даними інсайдерів, ключовою відмінністю гаджета від попередника стане більш акуратний виріз на фронтальній панелі і селфі-камеру яка змістилася із свого місця.

Представлений в кадрі макет імовірно був створений на основі схем, отриманих від джерел з ланцюжка поставок. Ця технічна інформація, як правило, надається виробникам аксесуарів задовго до релізу, щоб вони встигли налагодити випуск чохлів.

За даними джерела, глибина вирізу в екрані iPhone 13 Pro складе 5,35 мм в порівнянні з 5,3 мм в актуальній моделі. При цьому ширина «чубчика» буде істотно менша – 26,8 проти 34,83 ​​мм у попередника. Ймовірно, це пов’язано з переносом динаміка в верхню рамку пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В результаті зміниться і компоновка датчиків, розміщених в області «чубчика» – так, селфі-модуль зрушиться з правого в лівий бік вирізу. Склад і дизайн основної камери iPhone 13 Pro, судячи з макету, залишиться ідентичний актуальної моделі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.