Флагманські Samsung Galaxy S21 вдвічі перевершили попередників з продажу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітична компанія Counterpoint Research опублікувала статистику, що показують успішність нової флагманської лінійки смартфонів Samsung. 

У США за перші шість тижнів з моменту випуску було продано вдвічі більше смартфонів серії Samsung Galaxy S21, ніж Galaxy S20 роком раніше. 

На думку аналітиків, ключову роль тут зіграла більш низька ціна на саму доступну версію Samsung Galaxy S21 – 799 доларів, а також активна підтримка з боку американських операторів. Також на запуск Galaxy S20 позначилася розгортається пандемія коронавируса. 

Переваги покупців за моделями теж дещо змінилися. Аналітик Counterpoint Research Моріс Клейн (Maurice Klaehne) зазначив: 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У порівнянні з минулим роком, в модельному ряду відбулися значні зміни: одна третина продажів серії S21 доводиться на базову модель S21. Більш низька вартість в поєднанні з програмами trade-in, які, по суті, роблять смартфон S21 безкоштовним, допомагають підвищити попит на ці флагмани “початкового рівня”. Samsung також правильно підібрала конфігурацію камери на базовій моделі з трьома модулями, як у більш дорогого S21 + ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.